Vi har också ett stort utbud av glasfiber pooler byggda med våra egna stränga specifikationer, och utrustade med högsta kvalitet, äkta Emaux filtreringssystem , inventarier och inredning

Framgången för våra egna pool modeller kan mätas med den exponentiella tillväxten av vårt företag - inga franchise, inga dotterbolag, bara vår egen pool center, 30 + anställda, och ett växande nätverk av våra egna små butiker. Vi har varit i branschen i Thailand i 17 år, har vi stadigt vuxit till att bli en av de större pool företagen i landet, och det har varit främst genom klient hänvisningar.

Vi bygger små och stora projekt från bubbelpooler till äventyrsbad. Vårt mål är inte bara att få privat pool ägande inom räckhåll för mer blygsamma budgetar, men också att erbjuda kommersiella pooler till konkurrenskraftiga priser, allt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi är en av Thailands ledande swimmingpool företag och vi är officiellt godkända ombud för flera stora märken av material och utrustning.

Büros in Chiang Mai, Sukhothai , Krabi - Ko  Lanta, , Krabi - Nua Klong, , Krabi - Had Yao, Nong Bua Lamphu (for Udon Thaini, Nong Khai, Khon  Kaen), Rayong

Vi bygger din betong pool inom begränsningar av utrymme, tid och budget utan att kompromissa med kvaliteten.

Du kommer att arbeta en-mot-en med en av våra pool expert designers. Vår designer kommer att lära om din vision, din trädgård utrymme, din budget och din tidslinje. Då kommer vi att skapa en unik plan för att göra din dröm till verklighet.

Vi använder bara den bästa, mest ansedda tekniska pool utrustningen - garanti fullt ut.

click to enlarge

Visa oss din grundläggande design idé och våra pool konstruktions experter kommer att berätta om det är möjligt och hur mycket det kommer att kosta. Vi kan erbjuda en kostnadsfördelning som gör det möjligt att välja att ta över en del av arbetet själv, eller med ditt eget team av betrodd arbetskraft. Vi kan naturligtvis ge någon nivå av hjälp. Vi kan också erbjuda en komplett helhetslösning - det är vad vi gör bäst. Hursomhelst, om du vill ha en dopp-pool för barnen eller en mycket stor kommersiell pool för ditt hotell eller resort, kommer du att göra stora besparingar med SwimmingPoolsThailand.